ROLA

PORTIONATA

Rolul sau este foarte important în bucătărie și mai ales la prepararea produselor de cofetărie – patiserie – brutărie.
Scopul hârtiei de copt este acela de a rezista la temperaturi foarte mari atunci când este băgată în cuptor, hârtia de copt fiind tratată chimic foarte bine în acest sens.
Astfel, atunci când gătim o prăjitura sau un alt desert la tavă și folosim hârtia de copt, putem fi siguri că dulcele preparat nu se va lipi de tavă indiferent de cât de mare ar fi temperatura setată de noi la cuptor. De altfel, hârtia de copt poate fi utilizată și la gătit în papiotă. Totuși, de cele mai multe ori, gospodinele iscusite utilizează hârtia de copt atunci când pregătesc produse dulci, cu scopul ca acestea să nu se ardă sau să nu se lipească de tavă la temperaturile înalte ale cuptorului. Cu ajutorul hârtiei sulfurizate, desertul preparat se coace uniform și repede.
Cu ajutorul ei se pot face cozonaci, pască, plăcinte, prăjituri, tarte cu fructe și multe alte deserturi delicioase, însă hârtia sulfurizată poate fi utilizată și la prepararea unor feluri de mâncare principale. Ea este perfectă pentru congelare, dospire și mai ales pentru coacerea deserturilor.
Noi dorim sa te ajutam, de aceea iti punem la dispozitie mai multe variante ale acestui produs indispensabil in bucataria ta si iti oferim consultanta ori de cate ori ai nevoie!

    Solicita oferta pentru:


    Call Now ButtonSuna acum